Volkorenspaghetti met gekonfijte sjalotten en kerstomaten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de gehakte sjalotten in de olie in een diepe pan. Bestrooi met Provençaalse kruiden en laat 10 min. op zacht vuur konfijten.
  • 2 Kook de pasta beetgaar.
  • 3 Doe het geperste lookteentje en de gehalveerde kerstomaten in de pan bij de sjalotten. Laat, regelmatig roerend, nog 5 min. stoven. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Giet de pasta af, meng met de groenten en dien meteen op. Serveer met geraspte parmezaan.

Volkorenspaghetti met gekonfijte sjalotten en kerstomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept

Volkorenspaghetti met amandelpesto en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenpasta met vegan worstjes
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met biologische butternutburger
10tot30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met ricotta en geroosterde groenten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept