Varkenskoteletten op Griekse wijze

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de marinade: meng in een rechthoekige schaal het citroensap, de in plakjes gesneden lookteentjes, de oregano, het zout en de peper. Voeg 3 eetlepels olijfolie toe Meng.
  • 2 Leg de koteletten in de marinade. Zet 1 uur in de koelkast (draai ze na 30 min. om).
  • 3 Ontpit en snij de tomaat in blokjes. Voeg de in blokjes gesneden feta toe, 1 eetlepel olie, de peterselie en de gehalveerde olijven, meng.
  • 4 Verwarm de grill of de barbecue voor. Laat de koteletten uitlekken, verwijder alle plakjes look.
  • 5 Gril de koteletten 3 minuten aan elke zijde, verdeel ze over de borden.
  • 6 Werk af met de salsa en dien meteen op met een salade en met brood of met kruiden gebakken aardappelen.

Varkenskoteletten op Griekse wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept

Gestoofde varkenskoteletten met groene olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde prei met tijm
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten met mierikswortelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept