Zoek
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
4
10 min
Delhaize
Hoofdgerecht
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
3,5 sjalotte
1 stukje verse gember
4 eetlepels sojasaus
3 eetlepels witte vermout
1 snuifje Chinese 5-kruidenmengeling
1 eetlepel griessuiker
700 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
3 eetlepels Chinese wokolie
komkommer
Bereiding
1
Snipper de sjalotten fijn en rasp de gember. Doe ze in een schaal en voeg de vermout toe, de sojasaus, het vijfkruidenpoeder en de suiker. Meng.
2
Snij de vis in blokjes en wentel ze goed in de marinade. Dek af en laat minstens 2 uur in de koelkast rusten. Meng af en toe.
3
Verwarm de olie in de wok, voeg de vis met de marinade toe en laat 5 min. op vrij hoog vuur bakken terwijl je voortdurend roert.
4
Serveer meteen, versierd met schijfjes komkommer. Dien op met rijst en gebakken groenten (wokafdeling).
Visblokjes met vijfkruidenpoeder is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Zoetkruidig varkensvlees
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met zalmblokjes in oosterse bouillon
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van visfilets met limoen en avocado
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept