1 Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C) (of steek de barbecue aan).
2 Snij de paprika en de uitjes heel fijn. Schil en snij de wortel met de dunschiller in fijne, lange plakjes. Meng deze groenten met de sojascheuten en de geraspte gember.
3 Neem 4 grote vellen bakpapier (of aluminiumfolie) en vouw ze dubbel om vierkanten te bekomen. Leg in het midden van elk vierkant ¼ van de groenten. Besprenkel elk hoopje met 1 eetlepel vermout, 1 eetlepel sojasaus en ½ eetlepel van elk van de twee oliën. Leg er de porties vis bovenop, kruid ze lichtjes met peper en zout en sluit de papillotten goed.
4 Laat ze 15 min. garen in de oven of op de barbecue (plaats het rooster op de hoogste stand).
5 Serveer warm met Thaise rijst.
Vis op z’n Aziatisch in papillot is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade