Snelle zuurkool met 4 soorten vlees

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm in een grote stoofpot op zacht vuur de reuzel en fruit er de gesnipperde ui in.
  • 2 Schil de aardappelen en halveer ze. Doe ze in de stoofpot met 1 zakje zuurkool en meng. Voeg het laurierblaadje toe, de helft van de jeneverbessen en 1 kruidnagel.
  • 3 Leg er het hammetje en de Poolse worsten bovenop en bedek met het tweede zakje zuurkool. Overgiet met de witte wijn en met 10 cl water, voeg de rest van de specerijen toe (geen zout!) en breng aan de kook. Zet een deksel op de pot en laat 30 min. op heel zacht vuur sudderen.
  • 4 Leg de Straatsburgse worstjes en de sneetjes spek op de zuurkool en laat nog 10 min. zacht koken met het deksel op de pot.
  • 5 Serveer heel warm met mosterd.

Snelle zuurkool met 4 soorten vlees is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept