Sneden Ierse lamsbout op Aziatische wijze

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een rechthoekige schotel de Hoi Sin-saus met de sherry, het bier, de sojasaus en de sesamolie. Kruid met peper en zout.
  • 2 Voeg de gesnipperde lente uitjes, de geperste lookteentjes en de gember toe. Laat de sneden lamsvlees gedurende 30 min. marineren.
  • 3 Dep het vlees droog en strijk het in met olijfolie. Laat het 2 min. aan elke kant roosteren op een heel warm grilltoestel of de barbecue. Kruid met peper en zout.
  • 4 Snij het vlees in fi jne plakken. Verdeel over de borden. Bestrooi met koriander.

Sneden Ierse lamsbout op Aziatische wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept