Thaise curry met vis en suikererwten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi de visfilets en de schelperwten.
  • 2 Giet de kokosroom en de currypasta in een wok. Laat 2 min. aanstoven op een matig vuurtje terwijl je roert. Giet de vissaus en de kokosmelk erbij. Breng aan de kook, laat 5 min. koken en zet vervolgens het vuur zachter. Voeg de schelperwten toe samen met de in stukjes gesneden vis, de kaffirblaadjes en de fijngesnipperde Thaise peper. Laat alles 10 min. sudderen op een zacht vuurtje.
  • 3 Dien op met de Thaise rijst die je gelijktijdig hebt bereid.

Thaise curry met vis en suikererwten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Lentestoofschotel met lam
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis in een korstje van chorizo, suikererwten in olie van fijne kruiden
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise curry met vis en suikererwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Doperwtencrème met gerookte paling
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept