Treacle sponge cake - taart met golden syrup

6
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Beboter de taartvorm en giet er de golden syrup in.
  • 3 Meng de boter en de suiker met een mixer. Voeg er de eieren één voor één aan toe terwijl je blijft kloppen. Voeg de boter, het zout en de vanille-essence toe; meng tot een homogene massa. Giet de massa in de vorm en laat 30 minuten bakken en controleer hierbij dat de bovenkant van de taart niet verbrandt (indien nodig bedekken met aluminiumfolie)
  • 4 Laat de taart afkoelen in de vorm alvorens ervan te proeven op kamertemperatuur.

Treacle sponge cake - taart met golden syrup is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
5 min
Bekijk recept
Frambozen-notenmuffins
40 min-
Bekijk recept
Hartige pannenkoek met blauwe bessen en spek
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luchtige pancakes met bosbessen
25 min-
Bekijk recept

Harry Potter: Treacle Fudge
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
English Treacle Tart
0 min
Bekijk recept
Dutch Spice Cake
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lange Vingers Van Gemberkoek
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept