Tortellini met vis en grijze garnalen

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een grote hoeveelheid gezouten water in een kookpot aan de kook.
  • 2 Doe ondertussen de olie in een steelpan en fruit er de gesnipperde sjalot 5 min. in op zacht vuur. Voeg de witte wijn toe en laat voor de helft inkoken op vrij hoog vuur. Voeg dan de in kleine blokjes gesneden vis toe en laat 1 min. sudderen. Doe er de room bij, de mosterd en de helft van de bieslook. Laat zachtjes sudderen.
  • 3 Doe de erwten en de tortellini in het kokende water, reken 2 min. gaartijd vanaf het hernemen van het kookpunt. Giet af.
  • 4 Neem de saus van het vuur, voeg de grijze garnalen toe en breng op smaak met peper en zout. Giet de saus op de pasta, meng en serveer meteen, bestrooid met de rest van de bieslook.

Tortellini met vis en grijze garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept