Zoek
Tomatensorbet à la Bloody Mary
6
15 min
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g fijne kristalsuiker
20 cl water
500 g San Marzano tomaten
10 cl wodka
1 koffielepel tabasco
0,5 koffielepel Worcestershiresaus
2 koffielepels citroensap
1 eiwit
Bereiding
1
Giet de suiker en het water in een kleine kookpot en breng aan de kook. Laat 3 min koken. Haal van het vuur en laat afkoelen.
2
Snijd de tomaten in stukjes en maak er in de mixer of blender een coulis van.
3
Giet de siroop op de tomatencoulis wanneer hij is afgekoeld. Voeg de wodka, de Tabasco, de Worcestershire-saus en het citroensap toe. Meng.
4
Klop het eiwit stijf en voeg het toe aan de bereiding.
5
Doe de bereiding in een ijsmaker. Heb je dat niet, zet ze dan in de diepvriezer en roer er elke 2u door met een vork.
Tomatensorbet à la Bloody Mary is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Mara Grimms virgin bloody Mary (alcoholvrije groentecocktail)
5 min
Bekijk recept
Bloody Mary
10 min
Bekijk recept
Mosselen Bloody Mary
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Almost Bloody Mary
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met vanille
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met wodka
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept