Tomatensorbet à la Bloody Mary

6
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de suiker en het water in een kleine kookpot en breng aan de kook. Laat 3 min koken. Haal van het vuur en laat afkoelen.
  • 2 Snijd de tomaten in stukjes en maak er in de mixer of blender een coulis van.
  • 3 Giet de siroop op de tomatencoulis wanneer hij is afgekoeld. Voeg de wodka, de Tabasco, de Worcestershire-saus en het citroensap toe. Meng.
  • 4 Klop het eiwit stijf en voeg het toe aan de bereiding.
  • 5 Doe de bereiding in een ijsmaker. Heb je dat niet, zet ze dan in de diepvriezer en roer er elke 2u door met een vork.

Tomatensorbet à la Bloody Mary is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mara Grimms virgin bloody Mary (alcoholvrije groentecocktail)
5 min
Bekijk recept
Bloody Mary
10 min
Bekijk recept
Mosselen Bloody Mary
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Almost Bloody Mary
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensorbet met vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met wodka
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept