Tomatentartaar met ansjovissen en kappertjes

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de tomaten, snij ze in 4 en haal de pitjes eruit. Snij de tomaten in blokjes en doe ze in een kom.
  • 2 Hak de kappertjes, de sjalot en de look fijn en voeg ze toe aan de tomaten.
  • 3 Snij ook de ansjovis fijn en meng ze onder de tomaat.
  • 4 Snipper de bieslook en voeg die er ook aan toe.
  • 5 Meng alles door elkaar en kruid met peper en een klein beetje zout (niet te veel want kappertjes en ansjovis zijn al erg zout).
  • 6 Voeg er de olie en de azijn aan toe en laat een half uurtje marineren in de koelkast.
  • 7 Dresseer in een ring en werk af met het appelkappertje.

Tomatentartaar met ansjovissen en kappertjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Mediterrane Cake
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scones met zuiderse tartaar van trostomaatjes
60 min
Bekijk recept
Dorade met olijvenpuree
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept