Tagliatelle met rucola en gedroogde tomaten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Doe ondertussen de tomaten en de marinadeolie uit het schaaltje in de beker van de mixer. Mix even zodat de tomaten gehakt zijn, maar niet herleid tot puree. Doe ze in een grote, diepe pan en verwarm op zacht vuur. Voeg de rucola toe en laat de blaadjes al roerend 2 min. slinken. Neem van het vuur. Voeg de grofgehakte olijven en de pijnboompitten toe.
  • 3 Giet de gare tagliatelle af en doe ze bij in de pan (van het vuur). Meng en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Serveer meteen met schilfers Parmezaanse kaas.

Tagliatelle met rucola en gedroogde tomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept