Comtékaas met homemade gemarineerde groenten

6
15 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de groenten en snijd ze in flinterdunne plakjes. Gebruik hiervoor een dunschiller of een mandoline.
  • 2 Besprenkel de fijngesneden groenten met de appelazijn. Kruid met limoenpeper, karwijpoeder en bestrooi met grof zeezout. Besprenkel met enkele druppels truffelolie, meng goed en laat een ½ uurtje marineren zodat de groenten zachter worden en de smaken goed opgenomen worden.
  • 3 Snijd de comté in blokjes.
  • 4 Presenteer in verschillende kommetjes of op een houten plankje en geef er prikkertjes bij. Zo kunnen je gasten zelf hun minisatés maken.

Comtékaas met homemade gemarineerde groenten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hot dog deluxe met comtékaas
Snack
Bekijk recept
Witlofrolletjes gevuld met comtékaas en sausje van côtes du jura
Voorgerecht
Bekijk recept
Cappellini met parelhoen, comtékaas
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Dauphinoise
20-30 min -
Bekijk recept