Cordon bleus uit de bergen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de sneden ham en kaas in twee.
  • 2 Leg op elk van de 4 varkenslapjes een halve snee ham en 2 halve plakjes kaas. Kruid de lapjes met peper en zout en dek ze dan af met de 4 andere varkenslapjes. Hou alles samen met tandenstokers.
  • 3 Rol deze cordon bleus in bloem, dan in losgeklopte eieren met peper en zout en ten slotte in panko.
  • 4 Bak de cordon bleus goudbruin in een warme pan met boter en zet ze nog 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  • 5 Serveer goed warm met peterselieaardappelen en gestoomde groenten.
  • 6 Voor een lichtere versie bak je de gevulde lapjes gewoon in de pan zonder ze te paneren.

Cordon bleus uit de bergen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Berglandschap van chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oostenrijk: Salzburger Nockerln
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Crostini
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken sint-jakobsvruchten, crumble van peperkoe
0 min
Bekijk recept

Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept