Chipolata’s met kerstomaten, honing en rozemarijn

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 7 - 210°C.
  • 2 Prik enkele gaatjes in elke chipolata en leg ze in een sauteerpan. Bedek ze met lauw water, zet een deksel op de pan en breng aan de kook. Laat 3 min. hevig koken (met grote luchtbellen).
  • 3 Doe de honing en het citroensap in een kommetje en meng goed.
  • 4 Laat de chipolata’s op keukenpapier uitlekken. Leg ze in een ovenschotel, leg er de kerstomaten rond en smeer alles in met de citroenhoning.
  • 5 Laat 8 min. goudbruin bakken in de oven. Draai de chipolata’s om en smeer ze terug in. Bestrooi met rozemarijnnaaldjes en laat nog 7 min. bakken.
  • 6 Serveer meteen met aardappelpuree met olijfolie.

Chipolata’s met kerstomaten, honing en rozemarijn is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roerei met bacon, chipolata's en tomaat
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kruidige chipolata groenteschotel met bulgur
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept