Chocolademoelleux zonder bloem

10
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Smelt de chocolade samen met de boter au bain-marie. Scheid het eiwit van de dooiers. Klop het eiwit niet te hard op tot een zacht schuim.
  • 3 Meng eerst de dooiers onder de gesmolten chocolade en dan het opgeklopte eiwit.
  • 4 Smeer de bakvormpjes zorgvuldig in met boter. Giet er de chocolade in. Laat de bereiding in de koelkast rusten tot je ze nodig hebt.
  • 5 Zet de vormpjes 8 à 10 min in de oven.

Chocolademoelleux zonder bloem is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, sorbet van amandelmelk, speculooscrumble en groene appel
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademoelleux met vanille-ijs
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Zachte chocolademoelleux
30 min Nagerecht
Bekijk recept