1 Kruid de steak met peper en zout, braad hem in olijfolie aan in een hete pan. Bak hem 3 minuten en laat hem vervolgens 10 minuten rusten onder een vel aluminiumfolie of in een warme oven.
2 Rooster het spek tot het lekker krokant is en laat het uitlekken op een vel keukenpapier. Verkruimel de peperkoek en laat de kruimels snel uitdrogen in een oven op 180°C, samen met het spek. Mix het spek met de broodkruimels tot een mooie crumble.
3 Snij de peren in blokjes. Roer de geitenkaas tot hij mooi glad is en doe hem in een spuitzak.
4 Snij het vlees in plakken, serveer het met de peren, een roosje geitenkaas en de crumble van spek. Werk af met een paar blaadjes dragon en een streepje olijfolie.
5 Dien op met een salade van jonge spinaziescheuten.
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas is een recept van Delhaize