Taart met vis en kerstomaten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg en zet de taart 8 min. in de oven.
  • 2 Halveer ondertussen de kerstomaten en meng ze met de olijfolie, de Italiaanse kruiden, peper en zout. Snij de visfilets overlangs in twee, verwijder daarbij het centrale deel waar veel graten in zitten. Kruid met peper en zout.
  • 3 Bestrijk de bodem van de taart met de mosterd, bedek met de kerstomaten en leg er de vis bovenop. Laat 15 min. in de oven bakken.
  • 4 Leg de rucola in het midden van de taart. Serveer warm.

Taart met vis en kerstomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept