Taartjes met duo van pensen en mangochutney

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de diepgevroren deegvierkanten op de met bakpapier beklede ovenplaat. Verwijder de beschermingsblaadjes en bestrijk de vierkanten met de chutney, maar laat rondom een boordje vrij. Laat het deeg volledig ontdooien op kamertemperatuur. Smeer de boorden in met het losgeklopte ei.
  • 2 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 3 Snij de pensen in schijfjes en schik ze in dambordpatroon op de taartjes.
  • 4 Laat 15 min. in de oven bakken.
  • 5 Meng de sla met de olie, de azijn en een snuifje zout. Verdeel de sla over de borden, zet er de taartjes bij en serveer meteen.

Taartjes met duo van pensen en mangochutney is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knapperige aubergines op Indiase wijze
Bijgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept