Taart met zonnegroenten en geitenkaas

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 2 Schil de uien en snij ze in schijfjes. Snij de paprika’s in reepjes. Pel en versnipper de knoflook. Snij het pepertje open, haal er de zaadjes uit en snij het in stukjes.
  • 3 Verwarm een vleugje olijfolie en fruit de uien op een zacht vuur met een deksel totdat ze doorschijnend zijn.
  • 4 Voeg de look, het pepertje en de paprika’s toe, breng op smaak met oregano, peper en zout en laat ze met een deksel garen. Laat de groenten afkoelen en uitdampen.
  • 5 Meng de bloem met het water, de olijfolie en een snuifje zout.
  • 6 Kneed het deeg en rol het uit op een met bloem bestrooid werkblad.
  • 7 Spreid het deeg uit in een ingevette taartbodem.
  • 8 Verdeel de gebakken uien en paprika’s over het deeg.
  • 9 Snij de tomaten in stukjes, de olijven in schijfjes en de geitenbrie in fijne plakjes. 1
  • 0 Verdeel de olijven, de geitenbrie en de kappertjes over de gebakken groenten. 1
  • 1 Zet de taart 30 minuten in de oven.

Taart met zonnegroenten en geitenkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept