Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola

2
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de hazelnoten grof.
  • 2 Snijd de zeebaarsfilet in kleine blokjes.
  • 3 Snipper de lente-uitjes fijn en meng ze door de zeebaarstartaar.
  • 4 Meng een scheut hazelnootolie, de balsamicoazijn en het citroensap door de zeebaarstartaar. Kruid met zwarte peper en fleur de sel. Gebruik een keukenring om de zeebaarstartaar op de borden te serveren.
  • 5 Meng de rucola met wat hazelnootolie, kruid met peper en zout. Schik rond de zeebaarstartaar en strooi er de hazelnoten over.

Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept