Tartaar van asperges en groenten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook water met een bouillonblokje. Schil de asperges en laat de schillen gedurende 5 minuten in de bouillon intrekken. Kook de asperges gedurende 3 minuten in de bouillon. Ze moeten knapperig blijven.
  • 2 Haal de asperges eruit en zeef de bouillon.
  • 3 Schil de komkommer en meng met de roomkaas en de bouillon. De saus moet romig en licht schuimig zijn.
  • 4 Snij de komkommers, appels en selderij in kleine blokjes. Hou de uiteinden van de asperges en snij de rest eveneens in kleine blokjes.
  • 5 Breng de groententartaar op smaak met azijn en olijfolie, versnij de basilicum bovenop het mengsel.
  • 6 Dresseer de tartaar, garneer met de aspergetopjes. Giet het aspergesschuim op de borden.

Tartaar van asperges en groenten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept