1 Doe de bulgur in een grote slakom en overgiet met gezouten kokend water. Zet de kom even aan de kant zodat de bulgur kan zwellen.
2 Snijd de watermeloen in parten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Hak de munt, de basilicum en de peterselie fijn. Spoel de kerstomaten en snijd in
2 Snijd de feta in blokjes.
3 Hak de pistachenoten en gril ze kort voor een lekkere geroosterde smaak.
4 Besprenkel de bulgur met de helft van de olijfolie en meng goed door met een vork. Rasp er de zeste van limoen over en werk af met de geroosterde pistachenoten. Kruid met peper en zout, en laat de bulgur afkoelen.
5 Meng de frambozenazijn, de rest van de olijfolie, peper en zout zodat je een frisse vinaigrette krijgt.
6 Voeg de kruiden toe en meng de bulgur goed.
7 Vul bokaaltjes met de op smaak gebrachte bulgur, de blokjes watermeloen, de kerstomaatjes en brokkel er de feta bij. Werk af met rucola. Serveer met de frisse vinaigrette.
Bulgursalade met feta en watermeloen is een recept van Delhaize