Brownie met chocolade en rode biet

12
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de oven voorverwarmen op 180°C.
  • 2 Snijd de bieten in blokjes en mix deze fijn.
  • 3 Laat de boter smelten in een kookpot op een zacht vuurtje. Voeg de chocolade toe in stukjes en laat zachtjes smelten.
  • 4 Doe de volledige eieren, de vanille en de suiker in een grote, diepe schaal en klop tot je een luchtige consistentie krijgt. Doe de bietenpuree erbij, meng, en voeg dan de gesmolten chocolade, een snuifje zout en het bakpoeder toe. Meng opnieuw. Voeg als laatste de bloem toe en meng zorgvuldig.
  • 5 Bekleed een vierkante of rechthoekige bakvorm met bakpapier, giet het deeg erin en laat 45 min. bakken in de oven.
  • 6 Laat volledig afkoelen alvorens uit de bakvorm te halen en in vierkantjes te snijden. Serveer eventueel in papieren vormpjes en versier met chocoladesnippers.

Brownie met chocolade en rode biet is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Browniesandwich met banaan
1 uur-
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownie-lolly
15 min-
Bekijk recept