1 Hak de walnoten en de amandelen in de keukenrobot, maar let erop dat het geen poeder wordt. Laat 100 g boter smelten en meng met de gehakte noten, de suiker, de kaneel en 2 el oranjebloesemwater.
2 Verwarm de oven voor op 180°C.
3 Laat de rest van de boter smelten. Vet er een rechthoekige vorm mee in en bedek met 1 vel filodeeg. Beboter het deeg en leg er opnieuw een vel filodeeg op. Herhaal nog 8 keer. Verdeel de notenvulling erover en druk goed aan. Bedek met de resterende 10 vellen filodeeg, ook telkens weer bestreken met gesmolten boter.
4 Maak met behulp van een groot mes ruitachtige inkervingen in de baklava. Bak in de oven gedurende 40 minuten, tot hij mooi goudbruin is. Haal uit de oven.
5 Zet een pannetje op het vuur met de honing, het water en de resterende eetlepel oranjebloesemwater. Breng aan de kook. Giet de siroop gelijkmatig over de baklava en laat 1 nacht rusten.