Bladerdeegtaartjes met geitenkaas en met honing gebakken ananas

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er het ovenrooster uit.
  • 2 Laat de plakjes bladerdeeg op het bakpapier van de verpakking liggen en smeer de deegranden ruim in met losgeklopt ei. Leg ze op het ovenrooster. Snij de kaasjes horizontaal doormidden en leg ze, met de snijkant naar onder, diagonaal op de bladerdeegplakjes. Vouw de 2 vrije hoeken naar het midden toe en smeer ze in met losgeklopt ei. Zet 20 min. in de oven.
  • 3 Snij ondertussen het vruchtvlees van de ananas in kleine blokjes. Laat de boter smelten in een braadpan en bak er de ananasblokjes met de afgeriste tijm in op vrij hoog vuur. Voeg, wanneer ze lichtbruin zijn, de honing toe en meng. Neem van het vuur.
  • 4 Dien de bladerdeegtaartjes warm op, lepel er een beetje van de ananassaus over. Serveer met een slaatje en met de rest van de saus apart erbij.

Bladerdeegtaartjes met geitenkaas en met honing gebakken ananas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ham-aspergetaartje met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met pesto
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel-bladerdeegtaartjes
15 min Gebak
Bekijk recept