1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er het ovenrooster uit.
2 Laat de plakjes bladerdeeg op het bakpapier van de verpakking liggen en smeer de deegranden ruim in met losgeklopt ei. Leg ze op het ovenrooster. Snij de kaasjes horizontaal doormidden en leg ze, met de snijkant naar onder, diagonaal op de bladerdeegplakjes. Vouw de 2 vrije hoeken naar het midden toe en smeer ze in met losgeklopt ei. Zet 20 min. in de oven.
3 Snij ondertussen het vruchtvlees van de ananas in kleine blokjes. Laat de boter smelten in een braadpan en bak er de ananasblokjes met de afgeriste tijm in op vrij hoog vuur. Voeg, wanneer ze lichtbruin zijn, de honing toe en meng. Neem van het vuur.
4 Dien de bladerdeegtaartjes warm op, lepel er een beetje van de ananassaus over. Serveer met een slaatje en met de rest van de saus apart erbij.
Bladerdeegtaartjes met geitenkaas en met honing gebakken ananas is een recept van Delhaize