Garnalensalade met ananas en palmharten

8
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de halve paprika in kleine blokjes en laat ze 3 min. in een kleine hoeveelheid kokend water garen. Giet ze af. Spoel ze onder koud stromend water en laat uitlekken.
  • 2 Verwijder het harde kerndeel van de ananas en snij dan het vruchtvlees in blokjes. Snij de palmharten in schijfjes. Halveer de komkommer overlangs, verwijder de zaadjes en snij de komkommerhelften verder in schijfjes.
  • 3 Doe deze groenten in een slakom samen met de paprikablokjes, de gesnipperde ui, de garnalen, de fijngesneden chilipeper, de gehakte koriander, het sinaasappelsap, olijfolie, peper en zout. Meng, dek af en laat minstens 2 uur in de koelkast rusten.
  • 4 Serveer koel met brood.

Garnalensalade met ananas en palmharten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade meli melo
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde penne met palmharten en garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met palmharten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspic van rivierkreeften met kerstomaten
Snack
Bekijk recept

Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Garnalensalade met Thaise rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept