Gazpacho van wortelen en ananas

4
15 min
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en snijd de wortelen in kleine blokjes, laat ze koken tot ze zacht zijn. Giet ze af en laat ze afkoelen. Mix ze met het sap van de limoenen, het ananassap, de azijn en olijfolie. Voeg indien nodig een beetje water toe en kruid eventueel bij. Zet koel weg.
  • 2 Haal de blaadjes van de koriander. Schil en snijd de avocado in kleine blokjes en besprenkel ze met citroensap.
  • 3 Versier de kommen soep met de avocadoblokjes en de koriander en werk af met een streepje olijfolie, een snufje zout en Espelettepeper.

Gazpacho van wortelen en ananas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept