Gazpacho andalou: de klassieker

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week het brood in de wijnazijn en de olijfolie.
  • 2 Verwijder de zaden en de witte vliesjes van de paprika.
  • 3 Leg de tomaten 1 min in kokend water, haal ze eruit, laat ze afkoelen, ontvel en ontpit ze. Je kunt de pitjes erin laten als je een meer 'homemade' effect wil.
  • 4 Schil en snijd de komkommer in 2 en snijd hem in kleine stukjes.
  • 5 Gebruik enkel het wit en het zachte groen van de lente-ui.
  • 6 Schil en plet de knoflook.
  • 7 Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot je een fijne soep krijgt. Kruid bij naar smaak en voeg een snufje Espelettepeper toe. Zet de soep minstens 2 u koel voor je hem opdient.

Gazpacho andalou: de klassieker is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept bechamelsaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
ZOETZURE KLASSIEKER
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse klassieker: Ossobuco
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail; Een Hollandse Klassieker
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept