Garnalen met zachte curry, sluimerwten en gebakken ananas

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ui fijn en stoof hem gedurende 5 minuten op een zacht vuurtje in een braadpan met een beetje olie.
  • 2 Schil ondertussen de ananas, verwijder de harde kern en snijd in dikke halve plakken.
  • 3 Bestrooi de ui met curry, meng gedurende 1 minuut, en strooi er dan de ontdooide garnalen bij. Fruit ze tot ze roze worden. Voeg er de room aan toe en laat zacht stoven.
  • 4 Bak ondertussen de stukken ananas aan beide zijden op een hoog vuur goudbruin in een grote pan met hete boter.
  • 5 Breng de garnalen op smaak en voeg er de koriander aan toe. Serveer meteen, met de ananas en de sluimerwten die je snel hebt gestoomd of even in kokend water hebt gegaard. Serveer er basmatirijst bij.

Garnalen met zachte curry, sluimerwten en gebakken ananas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept