Gratin van Griekse pasta, mosselen, tomaten en saffraan

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de sjalot fijn. Stoof hem samen met de tijm zachtjes aan in olijfolie. Snijd de manourikaas in kleine blokjes.
  • 2 Kook de pasta in gezouten kokend water. Laat uitlekken. Voeg de sjalot, de saffraan, de blokjes manouri en de mosselen toe. Peper.
  • 3 Snijd de tomaten in 2 en daarna in schijfjes.
  • 4 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 5 Verdeel de bereiding over 4 individuele schaaltjes. Verdeel er de schijfjes tomaat over. Zet gedurende 15 min in de oven.

Gratin van Griekse pasta, mosselen, tomaten en saffraan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept