1 Snij de feta in kleine blokjes. Klop de eieren los met de room. Zet opzij.
2 Snij de tomaten in plakjes, voeg 2 eetlepels olijfolie toe, de azijn, peper, zout en gehakt basilicum. Meng en zet opzij.
3 Doe 2 eetlepels olie in een grote braadpan en stoof de spinazieblaadjes tot ze zacht zijn. Voeg dan de losgeklopte eieren toe en laat, regelmatig roerend, op zacht vuur stollen.
4 Verwarm intussen de pitabroodjes in de broodrooster.
5 Wanneer de eieren gestold en romig zijn, voeg dan de feta toe en meng. Neem van het vuur en breng op smaak met peper en zout.
6 Dien meteen op met de in 2 gesneden broodjes en laat iedereen zelf zijn pita met de roereieren vullen. Serveer met de tomatensalade.
Pitabroodjes en roerei met spinazie en feta is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta