Puddinkjes met banaan

8
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het brood in kleine blokjes en doe ze in een kom. Overgiet met de warme melk, plet alles goed met een vork, dek af en laat minstens 1 uur rusten.
  • 2 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 3 Doe de eieren en de suiker bij het brood en prak alles met de pureestamper tot een glad mengsel. Voeg de gehakte chocolade toe en de in plakjes gesneden bananen, meng goed.
  • 4 Verdeel de bereiding over individuele, met boter ingesmeerde ovenschaaltjes. Bak 20 min. in de oven. Laat in de schaaltjes lauw worden.
  • 5 Serveer lauw of koud, eventueel met wat vanillesaus.

Puddinkjes met banaan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept