Provençaalse tagliatelle met mosselen

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de mosselen. Hak de look en de sjalotjes fijn. Snij de tomaten in stukjes en haal de pitjes er uit.
  • 2 Breng water aan de kook. Neem een andere kookpot en doe er de mosselen, de tomaatjes, de fijngehakte look en sjalotjes en een half basilicumplantje in.
  • 3 Kruid het geheel goed met peper en zout. Stoof een vijftal minuutjes tot ze mooi open zijn. Kook de pasta kort in de andere kookpot.
  • 4 Meng de pasta en de mosselen in een grote kom. Dresseer alles op bordjes. Strooi er de rest van de verse basilicum over.

Provençaalse tagliatelle met mosselen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept