Cannellinibonen met calamares, saffraan en tomaten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de knoflook en de sjalot en snipper ze fijn. Zet een pan op het vuur met de olijfolie. Voeg de saffraan, het zout, de peper en de versneden inktvistubes toe. Bak 5 minuten op middelhoog vuur.
  • 2 Snijd de kerstomaten in 4, voeg samen met de cannellinibonen toe en bak nog 5 minuten.
  • 3 Hak de peterselie fijn.
  • 4 Haal de pan van het vuur, voeg de bonen, de peterselie en het citroensap toe. Meng en serveer.

Cannellinibonen met calamares, saffraan en tomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met boerenkool, tomaat en witte bonen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept