Carpaccio van wortelen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de rammenas en snij deze in fijne reepjes. Schil de sjalot, snij deze in ringen en laat de ringen marineren in de azijn die op smaak werd gebracht met peper en zout.
  • 2 Schil de wortelen en snij ze in zeer fijne schijfjes.
  • 3 Leg de wortelschijfjes op een bord, overgiet ze met olijfolie en kruid naar smaak bij met peper en zout. Werk af met de sjalot, enkele korianderblaadjes en de rammenasreepjes.
  • 4 Koel opdienen als voorgerecht.

Carpaccio van wortelen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept