Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de vis in een vergiet en laat volledig ontdooien.
  • 2 Snij de groenten fijn. Verwarm de olie in een grote, diepe pan en stoof er de groenten in aan op zacht vuur. Dek af en laat 5 min. stoven.
  • 3 Bestrooi met bloem en met enkele draaien van de "lime pepper" molen. Meng 1 min. Doe er de visfond bij, meng goed en voeg de kokosmelk toe. Breng aan de kook, dek af en laat 10 min. op zacht vuur sudderen.
  • 4 Leg de scharrolletjes in de saus, breng terug aan de kook en reken dan 5 min. gaartijd op zacht vuur.
  • 5 Neem van het vuur, breng op smaak en serveer in diepe borden. Bestrooi met gehakte koriander. Geef er wilde rijst bij die je gelijktijdig gekookt hebt.

Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi I
Hoofdgerecht
Bekijk recept