Zoek
Witte asperges met saffraan
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
20 cl gevogeltebouillon
1 eetlepel olijfolie
1 mespunt saffraandraadjes
1 sjalot
16 witte asperges
Bereiding
1
Verwijder de voet van de witte asperges. Schil de asperges.
2
Hak de sjalot fijn.
3
Verwarm de olijfolie in een grote bakpan.
4
Bak de sjalotten 2 min. op een zacht vuur.
5
Doe de asperges erbij.
6
Doe er zout, peper en de saffraandraadjes bij.
7
Laat met een deksel 10 min. koken op een zacht vuur.
8
Giet er de warme gevogeltebouillon bij en laat nog 5 min. koken.
9
Prik in een asperge om te controleren of ze gaar is. 1
0
Dien onmiddellijk op.
Witte asperges met saffraan is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min
Nagerecht
Bekijk recept