Nectarines met karamel, olijfolie en rozemarijn

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de vruchten in twee en verwijder de pit.
  • 2 Giet de suiker en het water in een pan. Breng op middelmatig vuur aan de kook tot de suiker oplost en de karamel blond wordt.
  • 3 Haal van het vuur en voeg de olijfolie toe. Roer, zet terug op een zacht vuur en voeg de vruchten en de rozemarijn toe. Laat 5 minuten koken tot de karamel glad is.
  • 4 Schik de vruchten in serveerschaaltjes. Overgiet met de karamel en serveer warm met een bolletje mascarpone.

Nectarines met karamel, olijfolie en rozemarijn is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Nectarinesmoothie
10 min Snack
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept