Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet

6
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de gerookte forelfilets met de kaas en de room. Zout, peper. Klop het eiwit stijf en voeg het eraan toe. Meng voorzichtig. Giet in een gladde spuitzak van 1 cm.
  • 2 Open de eclairs aan één kant en vul ze met de forelmousse. Sluit de eclairs.
  • 3 Giet de kaas voor de garnering in de spuitzak en breng een streepje bovenop de eclairs aan. Werk af met de foreleitjes en toefjes dille. Peper.

Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forelfilet met amandelkruim, gemarineerde artisjokharten en groene salade
1 uur-
Bekijk recept
Salade met gerookte forel en appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Forelfilet met pasta en spinaziepesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Eclairs met aardbeienroom
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-eclairs met kardamon banketbakkersroom
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Eclairs met matcha, vlierbloesemsiroop en limoencrème
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept