Salade met kip, cajun en guacamole

2
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kipfilets in lange repen.
  • 2 Voor de cajun: doe de kruiden, de versnipperde look en de olijfolie in een kom en meng goed met de kippenreepjes.
  • 3 Kook de sluimererwten beetgaar in water met een scheut olijfolie.
  • 4 Snijd de tomaten in kwartjes, haal de zaadlijst en het harde midden weg. Doe dit boven een zeef zodat je het vocht kunt opvangen voor de vinaigrette. Snijd de tomaten vervolgens in maantjes.
  • 5 Haal het vruchtvlees uit de avocado en plet het met wat limoensap, peper en zout.
  • 6 Maak een vinaigrette met het tomatensap, wat olijfolie, peper en zout.
  • 7 Bak de kippenreepjes met cajun in olijfolie.
  • 8 Meng de groenten met de rucola en schik ze op de borden. Verdeel de guacamole en de kippenreepjes over de borden. Serveer de vinaigrette apart.

Salade met kip, cajun en guacamole is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Tacocones met zwartebonenchili, cheddar en guacamole
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept