2 Voor de cajun: doe de kruiden, de versnipperde look en de olijfolie in een kom en meng goed met de kippenreepjes.
3 Kook de sluimererwten beetgaar in water met een scheut olijfolie.
4 Snijd de tomaten in kwartjes, haal de zaadlijst en het harde midden weg. Doe dit boven een zeef zodat je het vocht kunt opvangen voor de vinaigrette. Snijd de tomaten vervolgens in maantjes.
5 Haal het vruchtvlees uit de avocado en plet het met wat limoensap, peper en zout.
6 Maak een vinaigrette met het tomatensap, wat olijfolie, peper en zout.
7 Bak de kippenreepjes met cajun in olijfolie.
8 Meng de groenten met de rucola en schik ze op de borden. Verdeel de guacamole en de kippenreepjes over de borden. Serveer de vinaigrette apart.
Salade met kip, cajun en guacamole is een recept van Delhaize