Zoek
Saumon mi-cuit en salsa van biet
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g rauwe rode biet
1 sjalot
1 eetlepel olijfolie
4 stukken bio zalm zonder vel (120 g elk)
0,5 bosje bladpeterselie
0,5 bosje koriander
5 steeltjes bieslook
1 limoen (het sap)
1 eetlepel koolzaadolie
Bereiding
1
Schil de rauwe rode biet en snij in kleine blokjes.
2
Maak de sjalot schoon en hak hem fijn.
3
Fruit de sjalot in de olijfolie totdat hij glazig is.
4
Doe daarbij de biet, zout en peper en laat nog 15 min. stoven op een zacht vuur en met deksel, waarbij je af en toe roert.
5
Haal ondertussen de stukken zalm uit de koelkast.
6
Hak de blaadjes van de koriander en de bladpeterselie grof.
7
Snij de bieslook heel fijn.
8
Als de bieten gaar zijn, neem ze dan van het vuur en laat ze lauw worden.
9
Meng de biet, de kruiden, het limoensap en de koolzaadolie. 1
0
Controleer of het goed gekruid is. 1
1
Stoom de stukken zalm 7 min. 1
2
Leg de stukken zalm op warme borden, giet er een beetje salsa van biet over en dien onmiddellijk op.
Saumon mi-cuit en salsa van biet is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Borsjtsj
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Verrines d'avocats, wasabi
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Saumon ` L'Andalouse
20-30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade Au Saumon Avec Beterave Rouge
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle De Saumon Fumee Au Creme Basilic
20-30 min -
Bekijk recept