Salsa van kersen met roséwijn en zwarte peper

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de pit uit de kersen en vang het sap op.
  • 2 Giet de roséwijn en het kersensap in een kom en breng aan de kook. Voeg de suiker toe, meng en voeg de kersen toe. Laat gedurende 20 minuten verder koken op een zacht vuur en roer af en toe. Kruid met peper op het einde van de gaartijd.
  • 3 Schik de kersen en het sap op een schotel en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  • 4 Dien op met wafels en peperkoek.

Salsa van kersen met roséwijn en zwarte peper is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept