Driehoekjes met geitenkaas, vijgen en Bayonneham

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 6 (180°C).
  • 2 Snij de Crottins horizontaal doormidden en leg op elk sneetje ham een stukje. Leg 1/2 in stukjes gesneden vijg op elk half geitenkaasje en rol op.
  • 3 Rol het deeg uit en laat het rusten op het bijgevoegde vel bakpapier liggen. Snijd het in 6, net als een taart. Leg een sneetje ham in het midden van elke driehoek. Voeg 1/2 takje rozemarijn toe en vouw de 3 punten naar binnen. Draai een beetje op, zodat de driehoekjes gesloten blijven. Smeer ze in met een beetje opgeklopt ei.
  • 4 Zet alles (driehoekjes + papier) op het rooster en laat 15 min. goudbruin bakken in de oven. Dien warm op met een salade.

Driehoekjes met geitenkaas, vijgen en Bayonneham is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika
Bijgerecht
Bekijk recept
Piperade met Bayonneham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept