1 Rooster de bulgur 10 min. al roerend in een pan tot hij van kleur verandert en naar toast begint te geuren. Haal van het vuur en voeg de groentebouillon toe. Meng en laat zwellen. Maak de graantjes los met een vork en laat afkoelen.
2 Snijd de onderkant van de jonge uien. Sauteer ze in een pan met 1 eetlepel olijfolie.
3 Snijd de peultjes en de radijzen in fijne plakjes. Was de mooiste blaadjes van de radijzen meermaals. Maak de dragon- en de dilleblaadjes los.
4 Meng de bulgur, de radijzen, de radijsblaadjes, de peultjes, de dragon en de dille. Schik de stengels van de groene uien op een bord en leg er de bulgur op.
5 Snijd elke halloumikaas in 4 schijven, peper en zout. Gril ze aan beide kanten in een hete pan en serveer met de sla.
Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi is een recept van Delhaize