1 Kook de bulgur gedurende 15 minuten in gezouten water. Giet af, laat goed uitlekken en maak los met een vork. Laat afkoelen.
2 Verwijder het kroontje van de tomaten. Snijd ze in kwartjes, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de komkommer overlangs doormidden en verwijder de pitjes, snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Pel 1 rode ui en snipper hem fijn. Hak de peterselie en de munt.
3 Meng de tomaten met de komkommer, de ui, de peterselie, de munt, de bulgur, het citroensap en 3 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Snijd het lamsvlees in blokjes. Pel de resterende rode ui en snijd hem in
4 Maak brochetten met het vlees en de ui, en bestrijk ze met olijfolie. Kruid met peper en zout, en bak rondom gaar in een grillpan.
4 Serveer de lamsbrochettes met de salade, wat hummus en een lepel Turkse yoghurt.
Lamsbrochettes met tabouleh-salade is een recept van Delhaize