1 Spoel de krielaardappelen en kook ze beetgaar in kokend gezouten water. Laat afkoelen en snijd de aardappelen in schijfjes van 1 cm dik.
2 Spoel de courgette en snijd in schijfjes van 1 cm dik en pel de knoflook.
3 Meng het lamsgehakt met het komijn- en korianderpoeder en de gehakte muntblaadjes en kruid met peper en zout. Meng goed en kneed er balletjes van.
4 Rijg een gehaktballetje, een aardappelschijfje, 1 teentje knoflook en een stukje courgette en herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Werk af met enkele takjes verse muntblaadjes.
5 Leg de brochettes op de warme BBQ totdat de balletjes mooi gekleurd en gegaard zijn.
Lamsgehaktbalbrochettes met knoflook en krielaardappel is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Kokkelsoep met witbier en zomerse salade met oesters