Lamsbout van 4 uur

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 130°C
  • 2 Kleur de bout in olie in een kookpot die in de oven mag. Haal hem uit de pot, blus met de witte wijn en breng aan de kook. Haal van het vuur. Voeg de kalfsfond toe samen met de teentjes ongepelde, geplette knoflook, de tijm, de laurierblaadjes, de kruidnagel, zout en peper. Meng. Voeg de bout toe, dek af en zet 4 u in de oven. Giet er af en toe wat water over. Snijd de aubergines in grote stukken en voeg die toe 30 min voordat de lamsbout klaar is.
  • 3 Leg de lamsbout, de aubergines en de teentjes knoflook op een schaal. Voeg de saus toe. Dien op met geplette aardappelen.

Lamsbout van 4 uur is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse citruscheesecake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Foccacia genovese
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept