Zoek
Lasagne met zeevruchten
4
40 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 zakje mengeling zeevruchten (diepgevroren)
500 g tomatensaus voor spaghetti van Delhaize
0,5 pak Bertagni-lasagnebladen
een beetje paneermeel
500 g bechamelsaus (Sterilgada)
2 eetlepels olijfolie
Bereiding
1
Ontdooi de zeevruchten en vermeng ze met de bechamelsaus.
2
Vul de bodem van een ovenschotel met een laag zeevruchten met bechamelsaus, bedek met een laag lasagnebladen en bedek het geheel met tomatensaus.
3
Herhaal deze werkwijze tot alle ingrediënten op zijn.
4
Eindig met een laag bechamelsaus en bestrooi deze met een beetje paneelmeel. Laat gedurende 25 minuten garen in een oven van 200°C.
5
Dien warm op, met een salade.
Lasagne met zeevruchten is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept