Gebraden kippenbouten met groentetaartjes

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
  • 2 Giet de restjes van de groenten in een kleine kookpot met een bodempje water en laat ontdooien. Laat uitlekken en snijd in grote stukken.
  • 3 Zout en peper de kippenbouten. Leg ze in een ovenschotel, bak ze gedurende 30 min. en draai ze regelmatig om.
  • 4 Doe tegelijkertijd de eieren, de room, de puree en de maïzena in een schotel. Zout en peper. Roer tot je een homogeen deeg krijgt. Verdeel dit deeg voor ¾ in siliconen muffinvormpjes. Vul verder met de groenten en bak gedurende 25 min. in de oven, of tot je mespunt er schoon uitkomt.
  • 5 Maak een vinaigrette met olijfolie, sojasaus en mosterd.
  • 6 Dien de in twee gesneden kippenbouten op, samen met de groentetaartjes en de sla. Breng kip en sla op smaak met de vinaigrette.

Gebraden kippenbouten met groentetaartjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse groentetaartjes
45 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoete groentetaartjes
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentetaartjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetaartjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept